KAN-therm: Newsletter KAN-therm


 

Newsletter KAN-therm

baner-pl

Newsletter KAN-therm

 

Zapisując się do naszego newslettera otrzymasz poradnik Systemu KAN-therm "Ogrzewanie Ścienne" 






 

 

 

Rejestrując się do naszego newslettera:

  • pierwszy otrzymujesz informację o nowościach w ofercie KAN,
  • pierwszy otrzymujesz informację o promocjach i wyprzedażach w KAN,
  • zawsze będziesz informowany o najważniejszych zmianach w cennikach.

 
Polityka prywatności >>
Użytkownik wypełniając formularz zgłoszeniowy wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu zgłoszeniowym w celu marketingu bezpośredniego własnych towarów i usług KAN Sp. z o.o. oraz przesyłanie przez KAN Sp. z o.o. na podany adres poczty elektronicznej informacji handlowych dotyczących produktów lub usług KAN Sp. z o.o. Zgoda ta dotyczy otrzymywania powyższych informacji wysyłanych za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres poczty elektronicznej użytkownika korzystającego z usługi poczty elektronicznej, w tym także w formie załącznika do poczty elektronicznej. Użytkownik ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz do ich poprawiania. Podanie danych jest dobrowolne, jednak niezbędne do realizacji ww. celów. Użytkownik może w każdym czasie cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych oraz wysyłanie informacji handlowych poprzez (np. kliknięcie w link znajdujący nie na końcu informacji handlowej). Cofniecie tej zgody jest równoznaczne z żądaniem usunięcia konta użytkownika systemu KAN Quick Floor wraz z całą jego zawartością. Dane osobowe zawarte w formularzu zgłoszeniowym są przetwarzane przez KAN Sp. z o.o. z siedzibą w Kleosinie (16-001) przy ul. Zdrojowej 51, zarejestrowaną w Rejestrze Przedsiębiorców prowadzonym przez Sąd Rejonowy w Białymstoku XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000187613, NIP 9661319453, REGON 05063749, jako administratora danych osobowych, przy czym przetwarzanie może być powierzone innemu podmiotowi przy spełnieniu wymogów ustawy o ochronie danych osobowych z 29 sierpnia 1997 roku (tekst jednolity w Dz. U. z 2014 roku, poz. 1182 z późn. zm.).